Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 21. 11:26, szerda | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Pénteken játszik itthon a Kosársuli

Pénteken játszik itthon a Kosársuli

A vasárnapi polgármester-választás miatt előrehozott időpontban, február 23-án pénteken 17:00-kor játssza következő bajnoki mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B csoportos bajnokságban.

Ezúttal a második helyezett Veszprém lesz a vendég Hódtói Sportcsarnokban.
A HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek minden mérkőzés kiemelten fontos, jelenleg ugyanis 13-4-es mutatóval büszkélkedve állnak a képzeletbeli dobogó második fokán. Üldözőik, a Nyíregyháza és a TF közvetlenül a nyakukban liheg, így ha kikapnának pénteken, akkor nagyon közel engednék magukhoz riválisaikat. Az eddigi történéseket elnézve azonban erre nincs túl nagy esély. A veszprémieket eddig csak a Vasas, az Oroszlány és a Nyíregyháza (oda-vissza) tudta megtréfálni. Ráadásul öt olyan kosarasuk van, aki legalább 13 pontot átlagol meccsenként.

Utasi Gábor legénysége tehát szép kihívás előtt áll, ha meg akarja törni rossz szériáját. Ez azonban annak ellenére sem tűnik lehetetlen küldetésnek, hogy az elmúlt hónapokban nem túl sok babér termett nekik. A legutóbbi mérkőzéseken már sok bíztató jel volt a játékukban, és idegenben többször is csak az utolsó percekben kaptak ki. Sőt a Veszprém eredményei sem azt mutatják, hogy verhetetlen lenne Mérész Csaba együttese. Az utóbbi 3 fordulóban szerzett két győzelmüket nem túl nagy gólkülönbséggel aratták, míg a Nyíregyháza saját csarnokukban fektette két vállra őket.

Az, hogy a múlt héten már új szerb centerét, Aleksandar Mileticet is bevető Vásárhelyi Kosársuli sikerrel veszi-e az ellenük megrendezésre kerülő összecsapást, csak most pénteken este 17 órakor derül ki a Hódtói Sportcsarnokban. A mérkőzésre az MMBF Földgáztároló Zrt-nek és a Szerencsejáték Zrt-nek köszönhetően a belépés ezúttal is ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.