Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Február 22. 09:48, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Országszerte erős szélre figyelmeztetnek

Országszerte erős szélre figyelmeztetnek

Országszerte erős szélre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Komárom-Esztergom és Fejér megye kivételével az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Délelőtt előbb északkeleten, majd a Dunántúlon egyre nagyobb területen viharossá fokozódik a szél. A délutáni órákban a Dunántúl keleti részein kevesebbszer, illetve kisebb területen, másutt nagy területen lehetnek viharos széllökések. Helyenként 80 kilométer/óránál erősebb széllökések is előfordulhatnak. A szél tartós gyengülése a késő esti óráktól várható.

Szombaton veszélyes időjárási jelenség nem valószínű.

Az előrejelzés szerint pénteken a legmagasabb hőmérséklet 5 és 12 fok között valószínű, késő estére mínusz 4 és plusz 1 fok közé hűl le a levegő. A hétvége további részében lehűlésre kell készülni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.