Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Augusztus 17. 11:57, péntek | Helyi
Forrás: Szombat Mihály - sajtóreferens Boxing Gym Vásárhely

Népes delegációval utazik a Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupára

Népes delegációval utazik a Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupára

A vásárhelyi ökölvívó egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén, Szegeden megrendezendő nemzetközi tornára.

A RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep kísérőrendezvénye lesz a szintén Szegeden megrendezésre kerülő, kétnapos, öt nemzet részvételével szervezett ökölvívó torna, a Fesztivál Kupa.

A megmérettetésre a Boxing Gym Vásárhely tíz sportolót nevezett, szinte minden korosztályban, akik közül lesz aki minimum vizsgát tehet, de a legtöbben már ismét élesben adhatnak számot tudásukról, felkészültségükről.

A résztvevő versenyzők között vannak elit, ifi, junior és serdülő bokszolók is. A versenyen részt vesz a serdülők között Bogár Tamás (40 kg), Bogár Gergő (63kg), Ajtai Attila(59 kg) ebben a kategóriában a hölgyeket képviseli Kovács Laura Fanni (46kg). A juniorok között Atyimov Tamás(60 kg) és Ajtai Andor (54 kg) lép szorítóba. Ifiket Kovács Krisztián (91 +) és Tóth Niki (81kg), az elit kategóriát Rácz Józsi (81 kg), Rónyai Roli (64 kg) képviseli a Boxing Gym versenyzői közül.

A gálát a Roosevelt téren outdoor jelleggel (szabad ég alatt) rendezik augusztus 18-19-én. A rendezvény fővédnöke Erdei "Madár" Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, világbajnok ökölvívó, díszvendége pedig Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó lesz. A versenyek minden nap 15 órakor kezdődnek és ingyenesen megtekinthetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.