Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 20. 19:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Nem akart sétálni, inkább ittasan autóbalesetet okozott

Nem akart sétálni, inkább ittasan autóbalesetet okozott

A 25 éves férfi vezetői engedély nélkül, ittasan okozott balesetet egy olyan kisbusszal, amit annak a tulajdonos tudta nélkül vitt el. A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

Egy debreceni cég munkatársa értesítette a rendőrséget szeptember 19-én 14 óra körül arról, hogy telephelyükről valaki elvitt egy kisbuszt. A bejelentő elmondta, hogy a járműben GPS jeladó van, így ahogy elindult a gépjármű a cég udvaráról a telefonja azonnal jelezte neki. Mivel a jeladó a jármű helyzetét Debrecenben, a Vezér utcában határozta meg, így a járőrök odamentek, ahol már egy fának ütközve találták a kisbuszt. A 25 éves gépjárművezető is a helyszínen volt, aki nem sérült meg a balesetben. A rendőrök igazoltatták a debreceni férfit és megállapították, hogy soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt mutatott. Az egyenruhások előállították a sofőrt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. R. Richard beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem akart hazasétálni, ezért gondolta úgy, hogy elviszi az autót.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címkék: baleset, debrecen, ittas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.