Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2018. December 18. 17:45, kedd | PR

Mobilitás mesterfokon

Mobilitás mesterfokon

Ma már számos olyan munkakör van, ami sok utazással jár. Tegnap Berlin, holnap Róma – ismerős? Sokat utazol, de eleged van a reptéri kijutással járó stresszből? Válaszd az üzleti reptéri parkolót!

Gyerekként sokan amerikai filmekből raktuk össze álmaink felnőtt életét. Jópofa barátok, boldog család, menő állás – és bizony sok-sok repülés, természetesen üzlet miatt, kizárólag első osztályon. Milyen mesés is volt mindezt elképzelni, hiszen minden könnyűnek tűnt akkoriban!

A mai globalizálódott világ sokunk számára valóra váltotta a fenti életet, csak sajnos nem ennyire zökkenőmentesen. Sok stressz, sok zavaró tényező is közbejön, ha hetente többször utazunk repülővel, így ha nem vagyunk körültekintőek, könnyen nyűg lehet a régi vágyakból. Pedig csak meg kell ismernünk lehetőségeinket, és máris kényelmesen hátra dőlhetünk.

Mástól való függés nélkül

Az ember akkor érzi magát kiszolgáltatva, ha a számára fontos dologban másoktól függ. Nincs ez máshogyan a repüléssel sem. Őrjítő tud lenni a lassú, sokszor megbízhatatlan tömegközlekedésre bízni, hogy elérjük-e járatunkat, illetve gyakran az sem segít, ha egy késő taxi teszi kockára az indulást. Bosszantó, ha egy kéretlen városnézést vagyunk kénytelenek végigülni, mire a csoportos transzfer utolsó utasként minket is hazaszállít.

Mennyivel megbízhatóbb, ha az ember saját magára számíthat! Nekünk fontos az utazás, mi tudjuk, mennyi idő kiérni a reptérre, mikor kell elindulni. Ráadásul kellemetlenkedő utasok vagy beszédkényszeres taxisofőrök nélkül vezetés közben nyugodtan átgondolhatjuk prezentációnkat, a szerződéskötés részleteit. Mindehhez pedig csak arra van szükség, hogy saját autónkkal érkezzünk Ferihegyre.

Reptéri parkoló – üzletre szabva

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is nagy népszerűségnek örvend a parkolás szolgáltatás. A különböző zónákat úgy alkották meg, hogy minden igénynek, minden pénztárcának megfeleljenek, és a rendszámfelismeréssel is felszerelt biztonsági rendszer gondoskodjon autónk sértetlenségéről. Ha sürgős az utunk, és nem tartózkodunk egy vagy néhány napnál tovább külföldön, számunkra a Business Parkoló lehet a befutó.


A kifejezetten a modern üzleti élet tempójára tervezett, 204 férőhelyes Business Parkoló a terminálhoz a lehető legközelebb található. Igazi prémium parkolás: a távollét idejére fizetendő napi egységek magukban hordozzák az utasokat mindössze két perc alatt az épülethez szállító kisbusz transzfert is – így a lehető legrövidebb idő alatt a check-in pulthoz érhetünk. A bud.hu honlapon található online kalkulátorral néhány kattintással kiszámolhatjuk parkolásunk árát, helyet pedig akár a repülőtérre való kijutás alatt is foglalhatunk. Nincsenek többé fárasztó taxisofőrök, elvesztegetett órák – ha saját autónkkal érkezünk a repülőtérre, végig urai leszünk a helyzetnek. Akár a tárgyalóasztalnál.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 13. 11:50, szerda | PR

Ne hagyd, hogy a gyerek a kanapén hétvégézzen!

Ahogy az okoseszközök és multimédiás szórakozási lehetőségek száma nőttön nő, úgy fordul el a figyelmünk önkéntelenül egy alapvető tevékenységről, ami a gyerekek életéhez hozzá kell tartozzon, ez pedig a mozgás.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 11. 18:22, hétfő | PR

A legtrendibb téli harisnyák

Az a korszak már elmúlt, mikor a zord időben csak nagymamás stílusú, kötött harisnyát vehettünk fel, ha szoknyát szerettünk volna ölteni. Ma már szupernőies és izgalmas változatok húzhatóak télen, de akár nyáron is.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.