Városlista
2019. január 16, szerda - Gusztáv

Hírek

2018. December 18. 17:45, kedd | PR

Mobilitás mesterfokon

Mobilitás mesterfokon

Ma már számos olyan munkakör van, ami sok utazással jár. Tegnap Berlin, holnap Róma – ismerős? Sokat utazol, de eleged van a reptéri kijutással járó stresszből? Válaszd az üzleti reptéri parkolót!

Gyerekként sokan amerikai filmekből raktuk össze álmaink felnőtt életét. Jópofa barátok, boldog család, menő állás – és bizony sok-sok repülés, természetesen üzlet miatt, kizárólag első osztályon. Milyen mesés is volt mindezt elképzelni, hiszen minden könnyűnek tűnt akkoriban!

A mai globalizálódott világ sokunk számára valóra váltotta a fenti életet, csak sajnos nem ennyire zökkenőmentesen. Sok stressz, sok zavaró tényező is közbejön, ha hetente többször utazunk repülővel, így ha nem vagyunk körültekintőek, könnyen nyűg lehet a régi vágyakból. Pedig csak meg kell ismernünk lehetőségeinket, és máris kényelmesen hátra dőlhetünk.

Mástól való függés nélkül

Az ember akkor érzi magát kiszolgáltatva, ha a számára fontos dologban másoktól függ. Nincs ez máshogyan a repüléssel sem. Őrjítő tud lenni a lassú, sokszor megbízhatatlan tömegközlekedésre bízni, hogy elérjük-e járatunkat, illetve gyakran az sem segít, ha egy késő taxi teszi kockára az indulást. Bosszantó, ha egy kéretlen városnézést vagyunk kénytelenek végigülni, mire a csoportos transzfer utolsó utasként minket is hazaszállít.

Mennyivel megbízhatóbb, ha az ember saját magára számíthat! Nekünk fontos az utazás, mi tudjuk, mennyi idő kiérni a reptérre, mikor kell elindulni. Ráadásul kellemetlenkedő utasok vagy beszédkényszeres taxisofőrök nélkül vezetés közben nyugodtan átgondolhatjuk prezentációnkat, a szerződéskötés részleteit. Mindehhez pedig csak arra van szükség, hogy saját autónkkal érkezzünk Ferihegyre.

Reptéri parkoló – üzletre szabva

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is nagy népszerűségnek örvend a parkolás szolgáltatás. A különböző zónákat úgy alkották meg, hogy minden igénynek, minden pénztárcának megfeleljenek, és a rendszámfelismeréssel is felszerelt biztonsági rendszer gondoskodjon autónk sértetlenségéről. Ha sürgős az utunk, és nem tartózkodunk egy vagy néhány napnál tovább külföldön, számunkra a Business Parkoló lehet a befutó.


A kifejezetten a modern üzleti élet tempójára tervezett, 204 férőhelyes Business Parkoló a terminálhoz a lehető legközelebb található. Igazi prémium parkolás: a távollét idejére fizetendő napi egységek magukban hordozzák az utasokat mindössze két perc alatt az épülethez szállító kisbusz transzfert is – így a lehető legrövidebb idő alatt a check-in pulthoz érhetünk. A bud.hu honlapon található online kalkulátorral néhány kattintással kiszámolhatjuk parkolásunk árát, helyet pedig akár a repülőtérre való kijutás alatt is foglalhatunk. Nincsenek többé fárasztó taxisofőrök, elvesztegetett órák – ha saját autónkkal érkezünk a repülőtérre, végig urai leszünk a helyzetnek. Akár a tárgyalóasztalnál.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 15. 19:26, kedd | PR

Milyen típusú cipőket hordanak a nők előszeretettel?

Minden cipővásárláskor arra törekszünk, hogy az új cipőnk kényelmes, trendi, divatos, és minőségi, azaz strapabíró legyen. Vannak olyan alapdarabok, melyekből nem árt, ha mindenkinek van legalább egy pár a cipősszekrényében.

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.

2018. December 18. 18:00, kedd | PR

Látványkandalló a meleg és otthonos enteriőrben

Ahogy beköszönt az igazi, csípős hideg, úgy vágyunk egyre inkább arra, hogy minél több időt tölthessünk el az otthonunkban. Ahol megpihenhetünk a melegben, és békében hangolódhatunk rá az ünnepekre.

2018. December 18. 17:57, kedd | PR

Bali - ha lecserélnéd a valóságod

Bali a világ egyik legvarázslatosabb helye - még mindig, pedig pár évente megduplázódik az ide látogató turisták száma. Mitől izgalmas ez a sziget, amely valójában akkora, mint Békés megye?