Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Április 29. 09:53, kedd | Helyi sport
Forrás: dr. Elek András

Mennek, mint a Rakéták

Mennek, mint a Rakéták

"Nomen est omen" szól a régi latin közmondás, vagyis nevében a jelentése, sorsa. A Vásárhelyi Kosársuli legjobb csapatára, a 2003-s születésűekből álló Vásárhelyi Rakétákra ez biztosan igaz.

Mócsai Milán u11-s csapata október óta lejátszott 16 bajnoki mérkőzésén 14 fölényes győzelmet szerzett (úgy, hogy csak 4 meccset tudtak a gyerekek hazai pályán játszani...)

Az egyik vereség még novemberben volt, utána viszont 10 meccses győzelmi széria következett. Ezzel természetesen megnyerték a régiós bajnokságot. Szombaton Szolnokon, a Kelet-Magyarországi Régiók Döntőjén az Egert simán verték, majd mindössze 1 ponttal kaptak ki a Bajától, ezért "csak" másodikok lettek.

A csapat tagjai: Ajtai Andor, Balogh László, Bánfi Balázs, Czuczi Dávid, Dékány Imre, Filak László, Fulai Bátor, Gémes Levente, Kovács Péter, Németh Zsombor, Pánczél Csongor, Ságodi Róbert, Szabó Gábor. Vezetőedző Mócsai Milán, segítői Vejinovics Sasa és Patkós József.

A régiós döntő eredményei:
Vásárhelyi Rakéták - Egri Kék Oroszlánok 82-35
legjobb dobóink: Dékány 15, Fulai 13, Filak 12, Kozma 11

Bajai Bácska - Vásárhelyi Rakéták 69-68
legjobb dobóink: Dékány 14, Filak 12, Bánfi 11, Kozma 10, Balogh 8, Ságodi 7

A csapat a második hely megszerzésével kiemeltként jutott be a május 23-25 közötti soproni Országos Döntőbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.