Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2018. Április 17. 05:00, kedd | Sport

Második hely a Lavanttal ralin

Második hely a Lavanttal ralin

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
Lavanttal Rallye - 2018.04.06-07.

Egy igen küzdelmes Lavanttal Ralin van túl Eszterrel, és Krisztiánnal Fazekas András csapatvezető.
Andrást kérdezem a verseny után:

A Rebenland után könnyebb volt végig porolni a versenyzőidnek vagy itt is volt küzdelem azért?

- A Rebenlandi időjárási viszontagságokat illetően könnyebb volt, viszont a pálya vezetése nehezebb volt a versenyzőknek és az autóknak egyaránt. Az akadályokat nagyon jól sikerült kezelni a versenyzőknek, és az autó is nagyon jól működött.

Milyen volt aszfalt futóművel slick gumival menni murvás jellegű pályán Esztiéknek?

- Az aszfalt minősége Ausztriához méltóan, tökéletes volt. A beállításaink is jól működtek aszfalton és murván egyaránt. A Hankook slick is tökéletes tapadást biztosított Eszteréknek. Így ki tudták autózni a maximumot az autóból.



Milyen volt egy helyen szervizelni a többi magyar versenyzővel?

- Nagyszerű hangulat volt, és kicsit tükrözte a hazai versenyek hangulatát.

A sok kanyar mennyire vette a ralipárosból az erőt, bírta-e szusszal az itiner diktálást Eszter?

- Kanyar-kanyar hátán, illetve a folyamatosan emelkedő pálya nehezítette a versenyzők dolgát. Nagyon jó volt látni, hogy versenyről versenyre összeszokottabb párost alkotnak. Krisztián navigátori tapasztalata tanári módon segíti Esztert, aki profi módon megbirkózik a feladattal, fizikálisan és mentálisan egyaránt.

Miként értékeled a versenyt?

- A szervezés tökéletes volt, és az eredménnyel is elégedettek lehetünk, hiszen kategóriánk második helyét sikerült megszereznünk. Soha rosszabbat mondanám...

Legközelebb hol láthatjuk a versenyzőidet?

- Következő állomásunk hazai pályán lesz Miskolcon, ahol szeretnénk célba érni lehetőleg a legjobb eredménnyel.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet.

- Hajósi Miklós -

Címkék: rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.