Városlista
2018. november 15, csütörtök - Albert, Lipót

Hírek

2018. Szeptember 13. 14:56, csütörtök | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopott és garázdálkodott Szentesen

Lopott és garázdálkodott Szentesen

Több ablakot betört, egy gépkocsit megrongált, egy parkoló autóból hangosító berendezést lopott egy helybeli fiatal Szentesen. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt.

A 21 éves férfi 2018. szeptember 1-jén reggel több ingatlan utcafronti ablakát és egy üzlet kirakatát betörte, majd négy nappal később egy parkoló gépkocsi csomagtartójából hangosító berendezést lopott el Szentesen. A gyanúsított még ugyanezen a napon egy személyautót is megrongált a városban.

A rendőrök a bejelentést követően, rövid időn belül azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás, garázdaság és rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 14. 11:07, szerda | Helyi

Illegális migránsokat fogtak el Nagylaknál

A Csongrád megyei rendőrök öt illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A rendőrök a férfiakat előállították.

2018. November 14. 11:05, szerda | Helyi

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2018. November 14. 11:03, szerda | Helyi

Szerb kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2018. November 14. 11:00, szerda | Helyi

Halálos baleset a 47-es főúton

Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött össze a 47-es főút 196-os kilométerszelvényében, Hódmezővásárhely külterületén.