Városlista
2018. január 19, péntek - Sára

Hírek

2018. Január 12. 11:36, péntek | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Lesz-e sorozatban két győzelem?

Lesz-e sorozatban két győzelem?

A címben rejlő kérdés már csak azért is fontos, mert a Vásárhelyi Kosársuli diadala esetén olyat tenne, amit ebben a szezonban még nem: kétszer hagyhatná el egymás után győzelemmel a pályát.

Ehhez azonban most szombaton 18:30-kor alaposan fel kell gyűrnie az ingujjat a kék-sárgáknak, hiszen a 6-6-os mutatóval büszkélkedő TF Budapest érkezik a Hódtói Sportcsarnokba.

A szerdai, MTK ellen megnyert derbi előtt körszakállal előrukkoló Utasi Gábor edző szerint sem lesz éppen sétagalopp a mérkőzés. A szakember úgy véli, hogy az általában csak 6 emberrel játszó ellenlábasaik sikere a kemény védekezésükben rejlik, amelyet nem lesz könnyű feltörniük. A jó védőrendszer felépítésében a Hódmezővásárhelyen is jól csengő nevű Merim Mehmedovics edzőnek kulcsszerepe van. Bizakodásra adhat okot viszont, hogy most kedden, a Nagykőrös 104 pontot süllyesztett el a Tehetséges Fiatalok BP gyűrűjében. Az óriási, 39-es méretű zakót ráadásul úgy húzták rájuk a Pest megyeiek, hogy a bajnoki pontlistán 3. Beákot 11 egységen tudták tartani.

Ez a botlás azonban valószínűleg csak egyszeri alkalom volt, és Vas Péteréknek alaposan meg kell izzadniuk a sikerért. Bizakodásra adhat okot, hogy a hétközi fordulón jól mozgott együtt a gárda, ráadásul olyat tettek, amit eddig még ebben az idényben nem sikerült: 72 ponton tartották ellenfelüket. Ráadásul Varga, Molnár és Gajic mellett jókor eszmélt Vas is, és ha hozzájuk a bajnokság egyik legjobb játékszervezője Szabó is felzárkózik, akkor zsínórban másodszor örülhetnének a Csongrád megyeiek.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 18. 15:31, csütörtök | Helyi

SAJTÓKÖZLEMÉNY

BEFEJEZŐDÖTT A KERTVÁROSI BÖLCSŐDE FELÚJÍTÁSA

2018. Január 18. 11:35, csütörtök | Helyi

Dr. Virág Jánosné Ilonka nénit 95-ik születésnapján köszöntötte Hegedűs Zoltán alpolgármester

Dr. Virág Jánosné a közelmúltban ünnepelte 95-ik születésnapját. Ebből az alkalomból Hegedűs Zoltán, Hódmezővásárhely alpolgármestere köszöntötte.

2018. Január 16. 13:46, kedd | Helyi

Kenéz Heka Etelka új könyvét bemutatják

A hódmezővásárhelyi Kenéz Heka Etelka lovag, költő Ősi szerelem című kötetét mutatják be.

2018. Január 16. 10:18, kedd | Helyi

Lázár János országgyűlési képviselő fogadóórát tart

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!