Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2018. December 18. 17:50, kedd | PR

Alakformálás a legkellemesebben?

Alakformálás a legkellemesebben?

Vége a nyárnak? Egy kellemes dolog van benne: nem kell tökéletes formában fel-alá suhanni a strandon jópár hónapig. Ilyenkor el is feledkezünk a csodás alak iránti vágyunkról. Egészen az év végi ünnepi és buli szezonig.

Partiszezon a legjobb vacsorák időszakában

Feszes ruhák, csillogó harisnyák? Elég sok nőnek stresszes, hogy szexin nézzen ki mondjuk a karácsonyi céges partin vagy elő- közép- és utószilveszterkor. (A férfiakkal majd máskor foglalkozunk, de nekik sem könnyű.)
Igazságtalanság, hogy Márton-nap és a Mikulás környéki csoki özön után következik el az az időszak, mikor buliba kell járni, gondolhatjuk jogosan. Ám szerencsére számos bevált megoldás áll a rendelkezésünkre a probléma orvoslására.
Az egyik lehetőség, hogy a december heteit a futópadon, taposógépen, esetleg a Margitsziget köreit róva töltjük, és elkerülünk mindent, ami édes, zsíros illetve kalóriát tartalmaz. Ellenségnek tekintjük a csoki télapókat, csoki rénszarvasokat és egyebeket. Nem kóstoljuk meg a szaloncukor újdonságokat, sem a rokonok desszertjeit. Salátát kérünk öntet nélkül a céges év végi vacsorán.
Ebben az esetben valószínűleg beleférünk a rövid partiruhánkba, ami ráadásul a szezonnak megfelelően - optikailag nagyító módon - fényes, strasszos.
A stresszoldás másik formája, hogy egy webshopban végignézzük az alakformáló alsónemű kínálatot, és egy kattintással kiválasztjuk a nekünk megfelelő darabot, egy másik kattintással pedig megrendeljük.
Ugyanis ma már bármilyen igényre vannak olyan alsó öltözetek, amelyek a megfelelő formába hoznak, amellett, hogy a leginkább alakot megmutató ruha alatt is láthatatlanok maradnak.

A sztárok is felvállalják

Ezeknek a daraboknak az ősei a fűzők, amelyekkel egykor minden ‘nyilvános’ szereplésen karcsúbbra húzták magukat a hölgyek. A mostani darabok összehasonlíthatatlanul kényelmesebbek, pihekönnyűek és bőrbarát anyagból készülnek. Választhatunk alakformáló bugyit, amellyel egy hófehér miniszoknyát is bátran be lehet vállalni. Push up melltartóval kiegészítve álomalakot varázsol egy ilyen darab.
Ha ‘átfogóbb’ problémamegoldásra van szükségünk, bodyk, leggingsek is a rendelkezésünkre állnak. Akár a kar is formázható, ha nem tartjuk elég feszesnek - persze fölé hosszú ujjú ruhát érdemes felvenni.
Az alakformáló ruhákba néha nem egyszerű belebújni, mivel nagyon feszesek, de éppen ezért komoly alakító hatással bírnak: elrejtik a problémás területeket és kiemelik azt, amit érdemes. Nem titok, hogy Kim Kardashian kettőt vesz fel egy ilyen szerelésből, hogy még jobban érvényesüljön a hatása.
Egy partit sem kell kihagynunk, és egy finom koktélról sem kell lemondanunk a diétánk miatt, nyugodtan élvezhetjük az év végi, no és a farsangi buliszezont.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 13. 11:50, szerda | PR

Ne hagyd, hogy a gyerek a kanapén hétvégézzen!

Ahogy az okoseszközök és multimédiás szórakozási lehetőségek száma nőttön nő, úgy fordul el a figyelmünk önkéntelenül egy alapvető tevékenységről, ami a gyerekek életéhez hozzá kell tartozzon, ez pedig a mozgás.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 11. 18:22, hétfő | PR

A legtrendibb téli harisnyák

Az a korszak már elmúlt, mikor a zord időben csak nagymamás stílusú, kötött harisnyát vehettünk fel, ha szoknyát szerettünk volna ölteni. Ma már szupernőies és izgalmas változatok húzhatóak télen, de akár nyáron is.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.