Városlista
2019. január 16, szerda - Gusztáv

Hírek

2018. December 18. 17:50, kedd | PR

Alakformálás a legkellemesebben?

Alakformálás a legkellemesebben?

Vége a nyárnak? Egy kellemes dolog van benne: nem kell tökéletes formában fel-alá suhanni a strandon jópár hónapig. Ilyenkor el is feledkezünk a csodás alak iránti vágyunkról. Egészen az év végi ünnepi és buli szezonig.

Partiszezon a legjobb vacsorák időszakában

Feszes ruhák, csillogó harisnyák? Elég sok nőnek stresszes, hogy szexin nézzen ki mondjuk a karácsonyi céges partin vagy elő- közép- és utószilveszterkor. (A férfiakkal majd máskor foglalkozunk, de nekik sem könnyű.)
Igazságtalanság, hogy Márton-nap és a Mikulás környéki csoki özön után következik el az az időszak, mikor buliba kell járni, gondolhatjuk jogosan. Ám szerencsére számos bevált megoldás áll a rendelkezésünkre a probléma orvoslására.
Az egyik lehetőség, hogy a december heteit a futópadon, taposógépen, esetleg a Margitsziget köreit róva töltjük, és elkerülünk mindent, ami édes, zsíros illetve kalóriát tartalmaz. Ellenségnek tekintjük a csoki télapókat, csoki rénszarvasokat és egyebeket. Nem kóstoljuk meg a szaloncukor újdonságokat, sem a rokonok desszertjeit. Salátát kérünk öntet nélkül a céges év végi vacsorán.
Ebben az esetben valószínűleg beleférünk a rövid partiruhánkba, ami ráadásul a szezonnak megfelelően - optikailag nagyító módon - fényes, strasszos.
A stresszoldás másik formája, hogy egy webshopban végignézzük az alakformáló alsónemű kínálatot, és egy kattintással kiválasztjuk a nekünk megfelelő darabot, egy másik kattintással pedig megrendeljük.
Ugyanis ma már bármilyen igényre vannak olyan alsó öltözetek, amelyek a megfelelő formába hoznak, amellett, hogy a leginkább alakot megmutató ruha alatt is láthatatlanok maradnak.

A sztárok is felvállalják

Ezeknek a daraboknak az ősei a fűzők, amelyekkel egykor minden ‘nyilvános’ szereplésen karcsúbbra húzták magukat a hölgyek. A mostani darabok összehasonlíthatatlanul kényelmesebbek, pihekönnyűek és bőrbarát anyagból készülnek. Választhatunk alakformáló bugyit, amellyel egy hófehér miniszoknyát is bátran be lehet vállalni. Push up melltartóval kiegészítve álomalakot varázsol egy ilyen darab.
Ha ‘átfogóbb’ problémamegoldásra van szükségünk, bodyk, leggingsek is a rendelkezésünkre állnak. Akár a kar is formázható, ha nem tartjuk elég feszesnek - persze fölé hosszú ujjú ruhát érdemes felvenni.
Az alakformáló ruhákba néha nem egyszerű belebújni, mivel nagyon feszesek, de éppen ezért komoly alakító hatással bírnak: elrejtik a problémás területeket és kiemelik azt, amit érdemes. Nem titok, hogy Kim Kardashian kettőt vesz fel egy ilyen szerelésből, hogy még jobban érvényesüljön a hatása.
Egy partit sem kell kihagynunk, és egy finom koktélról sem kell lemondanunk a diétánk miatt, nyugodtan élvezhetjük az év végi, no és a farsangi buliszezont.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 15. 19:26, kedd | PR

Milyen típusú cipőket hordanak a nők előszeretettel?

Minden cipővásárláskor arra törekszünk, hogy az új cipőnk kényelmes, trendi, divatos, és minőségi, azaz strapabíró legyen. Vannak olyan alapdarabok, melyekből nem árt, ha mindenkinek van legalább egy pár a cipősszekrényében.

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.

2018. December 18. 18:00, kedd | PR

Látványkandalló a meleg és otthonos enteriőrben

Ahogy beköszönt az igazi, csípős hideg, úgy vágyunk egyre inkább arra, hogy minél több időt tölthessünk el az otthonunkban. Ahol megpihenhetünk a melegben, és békében hangolódhatunk rá az ünnepekre.

2018. December 18. 17:57, kedd | PR

Bali - ha lecserélnéd a valóságod

Bali a világ egyik legvarázslatosabb helye - még mindig, pedig pár évente megduplázódik az ide látogató turisták száma. Mitől izgalmas ez a sziget, amely valójában akkora, mint Békés megye?