Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. November 26. 09:53, hétfő | Helyi
Forrás: Áncsán István Hódmezővásárhelyi LKC

KÖZÖNSÉGSZÓRAKOZTATÓ JÁTÉKKAL TARTOTTUK ITTHON A KÉT PONTOT

KÖZÖNSÉGSZÓRAKOZTATÓ JÁTÉKKAL TARTOTTUK ITTHON A KÉT PONTOT

A Felföldi István SE csapatát láttuk vendégül az NBII hétvégi fordulójában, a két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján magabiztos győzelemre készültünk.

A mezőny végén álló újkígyósiak elleni mérkőzés első félideje igazi adok-kapok játékot hozott, melyben egyik csapat sem a védekezésre helyezte a hangsúlyt.

Ennek eredményeként harminc perc alatt negyven gól esett, szerencsére ebből 23-at mi szereztünk, de a kifejezetten erős belső hármassal, hatékony átlövőkkel felálló vendégcsapat is beköszönt 17 alkalommal (félidő 23-17). A szünetben Dankó Ervin vezetőedző feladata a védekezés megszilárdítása lehetett, aminek szemmel látható eredményeként rögtön jöttek is a keményebb megállító faultok, így a kapusteljesítmény is feljavult. Támadásban viszont szerencsére nem történt változás, az egyre jobban fáradó újkígyósiak ellen kis túlzással tetszés szerint szereztük góljainkat. Több, az elmúlt fordulókban kevesebb játéklehetőséget kapó játékos is bizonyíthatott, sőt a mérkőzés hajrájában újoncot is avathattunk a saját nevelésű, 15 éves Ötvös Netti személyében.

16 gólos győzelmünk megérdemelt, csapatunk az előző forduló botlása után közönségszórakoztató játékkal, helyenként kifejezetten látványos megoldásokkal szolgálta ki szurkolóinkat

Hódmezővásárhelyi LKC – Felföldi István SE 43-27 (23-17)
NBII Dél-keleti csoport női felnőtt bajnokság – 9. forduló
Balogh Imsi spcs.- 150 néző
Jv: Major Gábor, Szűcs Dániel

HLKC: Áncsán- Blaskovics 5, Balogh 1, Lukács, Nagy 10, Török 7, Becsei 2, Cs: Ádász (k), Szabó 7, Horváth 2, Székesi, Kandó 2, Bálint, Klemm 2, Kovács 4, Ötvös 1

Dankó Ervin vezetőedző: “Csapatom nehezen lendült játékba, de szép fokozatosan megtaláltuk a saját ritmusunkat. Sok jó egyéni teljesítmény hozta meg a győzelmet.”

Az őszi szezon következő fordulójában újra nehéz idegenbeli meccs elé nézünk, december 2.-án 17.00 órai kezdéssel a Szarvas vendégeként lépünk pályára

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.