Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Szeptember 27. 07:52, kedd | Belföld
Forrás: mti

Kiskorú fiúnak fizetett a szexért egy férfi Keszthelyen

Kiskorú fiúnak fizetett a szexért egy férfi Keszthelyen

Szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi fiúval létesített pénzért szexuális kapcsolatot

- közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel. Pirger Csaba a Zalai Hírlap online kiadásának információját megerősítve számolt be arról, hogy a 37 éves, Győr mellett élő férfi az interneten keresztül álnéven keresett szexuális kapcsolatot 13-15 éves fiúkkal. Így ismerkedett meg egy 13 éves keszthelyi fiúval, akivel több üzenetet váltott, meztelen képeket küldtek egymásnak, majd személyes találkozóban is megállapodtak.

A férfi szeptember 15-én késő este Keszthelyre autózott, ahol egy félreeső parkolóban orális szexuális kapcsolatot létesített a fiúval, akinek 45 ezer forintot fizetett az együttlétért. Múlt szerdán egy újabb találkozóért már 60 ezer forintot ígért, ezért ismét elutazott a Balaton-parti városba.

Amikor fel akarta venni kocsijába a fiút, megjelentek a gyerek hozzátartozói is, akik némi vita után értesítették a rendőrséget.

A férfi ellen szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás a 14. évét be nem töltött fiatalkorúval folytatott kapcsolata miatt. A zalai főügyészség indítványára a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a gyanúsított ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni