Városlista
2018. szeptember 21, péntek - Máté

Hírek

2018. Szeptember 14. 10:40, péntek | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Kezdődik! Rangadóval indítja a szezont a Kosársuli.

Kezdődik! Rangadóval indítja a szezont a Kosársuli.

Szeptember 15-én, szombaton 18 órakor a Salgótarjáni KSE otthonában kezdi meg a 2018/19-es szezont a Vásárhelyi Kosársuli.

Tóth Tamás csapatának nem lesz könnyű dolga az NB I/B Zöld csoportjának első fordulójában, hisz az előző idényben remekelt az ellenfél: stabilan a tabella első négy gárdája közt foglalt helyet, és nem járt túlságosan messze a feljutástól sem. A keretükben több változás is történt, többek között egy rutinos horvát játékossal is erősítettek, nagy kérdés, milyen formában és összetételben pattogtatnak a hétvégén.

Ahogy mondani szokás, minden kezdet nehéz, így kíváncsian várhatjuk, mire mennek a mieink. Augusztus elején kezdődött a kőkemény felkészülés, azóta több felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Kosársuli, helyenként jobb, helyenként kevésbé jobb játékkal rukkoltak elő. A cél adott: becsületesen helyt kell állni, és adott esetben győzelemmel indítani a bajnokságot. Ahogy az új vezetőedző, Tóth Tamás fogalmazott, várják a startot, egyben szeretnének pozitívan rajtolni, mert egy jó kezdés nagy lökést adhatna a társaságnak.

dr. Elek András, a Vásárhelyi Kosársuli elnöke is megszólalt a találkozót megelőzően. „Nagyon komoly munkát végeztek a fiúk az elmúlt hetekben. Tóth Tamás fizikálisan és taktikailag jól felkészítette a csapatot. Sikerült hat edzőmeccset is játszanunk, ami azért inkább a hibákat hozta elő, mint az erényeinket. A keretünk szinte nem változott, sokat jelenthet ez az összeszokottság. Sajnos Salgótarján nagyon messze van, főleg azzal a busszal – amivel utazni szoktunk. Amennyiben nem foglalkozunk a több mint négyórás út viszontagságaival – és legalább közepesen dobunk, bármi lehet. Nyilvánvaló, hogy azonos képességű csapatok közt a hazai pálya előnye sokat jelent, de mi győzni megyünk Tarjánba!! …”

A találkozót megelőzően, 15 óra 30 perctől az U20-as csapatok is megmérkőznek.

Hajrá, Kosársuli, mindent bele!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 21. 12:48, péntek | Helyi

90. születésnapján köszöntötték Somogyi Antalt

Isten éltesse Somogyi Tóni bácsit!

2018. Szeptember 21. 11:42, péntek | Helyi

Fapados áron svájci kényelem Nyíregyházától Budapestig

– Gyors és olcsó utazás a TELEVONAT-tal a vasárnapi csúcsban –

2018. Szeptember 21. 11:28, péntek | Helyi

Túró Rudi és csehszlovákiai bevonulás

1968-ról az Emlékpontban

2018. Szeptember 21. 11:24, péntek | Helyi

Még egy hétig lehet jelentkezni a MÁV aluljárófestő pályázatára

Jövő hét szerda éjfélig lehet jelentkezni a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Színezd Újra! Alkotói Napok 2018. című pályázatára.