Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Október 24. 11:10, hétfő | Helyi

Két napig a fitness sport központja lesz Hódmezővásárhely

Két napig a fitness sport központja lesz Hódmezővásárhely

Éppen egy hét múlva kezdődik Hódmezővásárhelyen a XIV. Fit Kid Európa Kupa versenysorozata.

Október 29-30-án tizenkét ország több mint félezer sportolójának részvételével minden eddiginél pazarabb és gazdagabb sportrendezvényre van kilátás. Ez utóbbi jelző a valóságban is értendő, hiszen tucatnyi helyi és országos cég, multinacionális vállalat több millió forint értékben szponzorálja az alföldi város rendezvényét.

A Hódmezővásárhelyi Önkormányzat és a Hód- Fitness SE közös rendezvényének fővédnöke Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A szervezők felkészültek a félezer sportoló és kísérőik fogadására, a kétnapos versenyen Magyarország mellett, Írország, Izland, Lengyelország, Liechtenstein, Montenegró, Románia, Olaszország, Svájc, Spanyolország, Szerbia, Szlovákia csapata vesz részt. A külföldiek közül legnagyobb létszámban - 108- fővel - az olasz válogatott érkezik Magyarországra.

A rendezvény díszvendége Gelencsér Tímea, a Miss World Hungary idei szépségkirálynője lesz, aki egyébként maga is fitnesz sportoló, Fitness Woman Országos Bajnok.

A versenyek a Hódtói Sportcsarnokban mindkét napon reggel 9 óra 30 perckor kezdődnek, az eredményhirdetések pedig 18 órakor lesznek.

Rácz Ildikó főszervező, a rendező Hód-Fitness SE vezetőedzője elmondta, a Fit Kid Kupa történetében először fordul elő, hogy nem csak az első 3 helyezettet díjazzák, hanem 4.5. és 6. helyen végzetteket is, valamint ajándékokkal is el szeretnék ismerni a legjobb sportolók teljesítményét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.