Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 12. 11:37, péntek | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpártárolóban bujkált a tolvaj

Kerékpártárolóban bujkált a tolvaj

A szegedi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli férfit, aki egy étterem raktárát törte fel a napokban Szegeden.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2019. április 9-én éjszaka feszítette fel a lakatot, és jutott be a vendéglátóhely raktárába. Onnan egyebek mellett különféle szeszes italokkal, illetve egy laptoppal távozott.
A rendőrök az adatgyűjtés alapján rövid időn belül megállapították a gyanúsított kilétét. A kiérkező nyomozóknak a férfi lakásánál senki nem nyitott ajtót, azonban az ingatlanhoz tartozó kerékpártárolóból zajt hallottak. Annak átkutatása során megtalálták a keresett személyt.

Az eltulajdonított tárgyak egy részét a rendőrök lefoglalták.
A 37 éves férfival szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a gyanúsítottat – aki részletes beismerő vallomást tett – őrizetbe vette. A rendőrség előterjesztése alapján az ügyészség a terheltet 2019. április 12-én bíróság elé állítja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.