Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2018. December 18. 17:43, kedd | PR

Kapszulás kávéfőző, amely megkönnyíti az életünket

Kapszulás kávéfőző, amely megkönnyíti az életünket

Ma már nemcsak kávézókban ihatunk finom és különleges kávét, hanem otthonunkban is elkészíthetjük az ízlésünknek és szokásunknak megfelelő folyékony, fekete aranyat. Ehhez két dologra lesz szükségünk.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, mikor azt mondjuk: ha jó kávét szeretnénk főzni, ahhoz megfelelő alapanyagra és egy minőségi kávéfőzőre kell beruháznunk. Természetesen ehhez nem kell a több milliós kávéházi gépekre gondolnunk, finomat készíthetünk egy jobb fajta kotyogóssal is. Ám, ha ennél egy kicsit több luxusra vágyunk, akkor érdemes a kapszulás kávéfőzőt választanunk, mert segítségével nem csak egyféle kávét tudunk elkészíteni.

Ébredjünk könnyen!

Ahogy egyre hidegebbé válnak a nappalok, úgy lesz egyre nehezebb reggel kikelni az ágyból, főleg, ha még sötét is van odakint. Elcsépeltnek hangozhat, de egy finom kávéval könnyebben indul a nap.

A kapszulás kávéfőzők nagy előnye, hogy a hajnali félkómás állapotban tényleg csak egy gombnyomás, és már készen is van az ébresztő italunk. Nem kell elmosni, eltörölni, megtölteni a kotyogóst vagy a karos kávéfőzőt, csak kiválasztjuk a reggeli hangulatunkhoz és állapotunkhoz megfelelő kapszulát és már főhet is le a kávé.

Sokszínű kávéfőzés

Még azok is szeretik a kávé aromáját, akik egyébként nem, vagy csak nagyon ritkán isznak. A kapszulás kávéfőző előnye, hogy nagyon sokféle kávét készíthetünk el vele. A koffeinmentes kapszuláktól kezdve, a legkülönfélébb ízesítésűek mellett azt is eldönthetjük, hogy milyen kávét szeretnénk elkészíteni.Az, hogy milyen kávét iszunk, kicsit azt is elmondja, milyen emberek vagyunk. Espresso, ristretto, flat white, cappuccino, latte - hogy csak a legalapabb típusokat említsük. Aztán az is érdekes, hogy ki mivel és hogyan issza a kávéját. Cukorral, tejjel, tejszínnel, édesítővel, barnacukorral, nádcukorral, alternatív tejjel, tejszínhabbal, ízesített sziruppal, fahéj vagy kakaó szórattal? Ahány ház, annyi szokás, de az biztos, hogy a kapszulás kávéfőzővel már otthon is mindenfélét el tudunk készíteni, így nemcsak magunkat, de vendégeinket is kényeztethetjük, hogy ők is a kedvencüket ihatják.

Ajándéknak is nagyszerű

Nincs is annál jobb, mint amikor szeretteinket sikerül meglepnünk egy olyan ajándékkal, amelynek valóban örülnek. A legtöbb családban nagy örömet okoz, ha egy kapszulás kávéfőző vásárlása mellett döntünk. Ez sokszor pont az a megfizethető "luxus", amelyet valamilyen különleges alkalomra választ az ember.

Ma már sokféle kapszulás kávéfőzőből választhatunk, kezdve az egyszerűbb típusoktól a tejhabosítós, több funkciós változatokig. Ráadásul ezek a kávéfőzők formatervezettek, a konyhapult valódi díszei tudnak lenni, igazán hasznosak és esztétikusak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 13. 11:50, szerda | PR

Ne hagyd, hogy a gyerek a kanapén hétvégézzen!

Ahogy az okoseszközök és multimédiás szórakozási lehetőségek száma nőttön nő, úgy fordul el a figyelmünk önkéntelenül egy alapvető tevékenységről, ami a gyerekek életéhez hozzá kell tartozzon, ez pedig a mozgás.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 11. 18:22, hétfő | PR

A legtrendibb téli harisnyák

Az a korszak már elmúlt, mikor a zord időben csak nagymamás stílusú, kötött harisnyát vehettünk fel, ha szoknyát szerettünk volna ölteni. Ma már szupernőies és izgalmas változatok húzhatóak télen, de akár nyáron is.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.