Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 04. 10:38, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

HVG Állásbörze: állásajánlatokkal, ötletes aktivitásokkal, izgalmas workshoppal és 50 százalékos utazási kedvezménnyel várja az ér

HVG Állásbörze: állásajánlatokkal, ötletes aktivitásokkal, izgalmas workshoppal és 50 százalékos utazási kedvezménnyel várja az ér

A HVG Állásbörzén a MÁV-csoport saját standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat.

A MÁV-START és a GYSEV a március 6-tól 7-ig tartó börzére utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, továbbá Kelenföld és Zugló állomásokra.

Az állásbörzén a MÁV-csoport standján (A22) számos szakterületen betölthető állásajánlatok közül válogathatnak az érdeklődők. A pozíciókra a helyszínen és awww.mavcsoport.hu/karrier oldalon is lehet jelentkezni. A vasutasokat hosszú távon, határozatlan időtartamú munkaviszonyban foglalkoztatja a cégcsoport, szakmai fejlődésüket pedig széleskörű képzési lehetőségekkel támogatja. Munkavállalóknak béren kívüli juttatásokat, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást, egyes vállalatinál utazási kedvezményt, bizonyos munkakörökben egészségmegőrző programot is biztosítanak.
Az állásbörze második napján, március 7-én, 14 órától izgalmas workshoppal várják a látogatókat, akik a sikeres pályaválasztás titkairól is beszélgethetnek, valamint tippeket kapnak ahhoz, hogyan irányítsák karrierjüket céljaiknak megfelelően.

Utazási kedvezmény

Az állásbörzére utazóknak a MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarokra, továbbá Kelenföld és Zugló állomásokra. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe, aki elsőosztályon utazik a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat kell megfizetnie. Feláras vonatnál pedig a megfelelő felár díját is rendezni kell.
A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban március 5-én kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb március 8-án éjfélig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy a visszaútra a rendezvény helyszínén és ideje alatt történő bélyegzés után érvényes: a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál, március 6-án, 10-19 óráig, március 7-én 10-17 óráig van lehetőség a jegyek érvényesítésére.

Az állásbörzéről

A HVG Állásbörzét, hazánk legjelentősebb karrier vásárát idén 23. alkalommal rendezik meg. A Papp László Budapest Sportarénában tartott eseményre diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket is egyaránt várják. A rendezvény kiállítói elsősorban informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak. Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, workshopokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, deregisztrációhozkötött. A rendezvény elérhetősége: http://hvgallasborze.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.