Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Október 02. 14:16, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin - sajtóreferens, Vásárhelyi Kosársuli

Hangolódás: az első hazai bajnoki következik!

Hangolódás: az első hazai bajnoki következik!

Október 6-án 18 óra 30 perckor ismét hazai környezetben lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli: az NB I/B Zöld csoportjának harmadik fordulójában az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

A két csapat nagyon jól ismerheti egymást, hisz az előző idényben ötször játszottak egymás ellen: az alapszakaszban egy 86-74-es és egy 91-88-as Kosársuli-győzelmet követően a playoff párharcban előbb 91-82-re nyertek a kisalföldiek, majd „helyretette” a világ rendjét a vásárhelyi gárda, és két sikerrel behúzta a külön csatát.

Nyáron kissé átalakult a győriek kerete, ráadásul edzőt is váltott a klub, immár Kozma Tamással veszik fel a kesztyűt. A bajnokság első fordulójában fontos győzelmet arattak a DEAC U23 otthonában, majd hazai pályán szenvedtek súlyos, huszonkilenc pontos vereséget a Bajától.

A Kosársuli ezzel szemben két kiváló végjátéknak köszönhetően Salgótarjánban és Tiszaújvárosban is diadalmaskodni tudott, így egyértelműen esélyesként várja Tóth Tamás legénysége a szombati ütközetet.

Szombaton 18 óra 30 perckor a Hódtói Sportcsarnokban Vásárhely-Győr rangadó, előtte 16 órától az U20-asok meccselnek. Hajrá, Kosársuli!

A találkozóra a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek