Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2019. Január 07. 13:07, hétfő | Helyi
Forrás: Elek András

Ha szerda, akkor Szőnyi!

Ha szerda, akkor Szőnyi!

Januári suliváró programok a református általános iskolában

A leendő elsősöket és szüleiket várják a hódmezővásárhelyi Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolába januárban, szerdánként. Az első suliváró program 2019. január 9-én 16 órai kezdettel lesz a Deák Ferenc utcai tanintézményben, az iskola-ismerkedő alkalmak a hónap következő két szerdáján, 16-án és 23-án folytatódnak.

Nyitott kapukkal várja az iskolaválasztás előtt álló nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola. A januári szerdákon délután 4 órai kezdettel ismerkedhetnek meg a gyerekek és kísérőik az idén 25 éves tanintézménnyel. A bemutató délutánokon a majdani elsősöknek a tanítónők, Gyovainé Aszalai Beáta, Móroczné Keresztesi Ildikó és Vajnai Márta tartanak játékos foglalkozásokat, a szülőket addig Gilicze Rózsa Judit igazgató tájékoztatja a keresztyén suli mindennapjairól és beiratkozás módjáról.

A Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség fenntartásában működő iskola egy különleges programmal is kedveskedik a város nagycsoportosainak: január 9-én, szerdán délelőtt 11 órai kezdettel a gyerekek körében óriási népszerűségnek örvendő Alma zenekar ad koncertet az ótemplomban.

Tisztelettel várjuk a szerkesztőség munkatársait a Szőnyi iskola suliváró programjaira: mind az Alma Együttes január 9-i 11 órai fellépésére ‑ a koncert zártkörű, kizárólag a meghívott óvodás és iskolás csoportok számára szól ‑ a Református Ótemplomba (Hódmezővásárhely, Kossuth tér), valamint a „nyitott kapuk” délutánjaira a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola (Hódmezővásárhely, Deák F. u. 4-6.) ebédlőjébe.

Az iskoláról az érdeklődők a Szőnyi honlapján tájékozódhatnak:

http://szonyibenjamin.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 22. 11:25, péntek | Helyi

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

2019. Március 22. 11:23, péntek | Helyi

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2019. Március 22. 11:18, péntek | Helyi

Félidőnél jár a TeSzedd!

Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció - A MÁV-csoport idén is nagy létszámmal vesz részt a gyűjtésben

2019. Március 22. 11:12, péntek | Helyi

Forest Gump és a tanácsköztársaság

Kiállítás és tudományos konferencia az első magyarországi kommunista diktatúráról