Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Január 07. 13:07, hétfő | Helyi
Forrás: Elek András

Ha szerda, akkor Szőnyi!

Ha szerda, akkor Szőnyi!

Januári suliváró programok a református általános iskolában

A leendő elsősöket és szüleiket várják a hódmezővásárhelyi Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolába januárban, szerdánként. Az első suliváró program 2019. január 9-én 16 órai kezdettel lesz a Deák Ferenc utcai tanintézményben, az iskola-ismerkedő alkalmak a hónap következő két szerdáján, 16-án és 23-án folytatódnak.

Nyitott kapukkal várja az iskolaválasztás előtt álló nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola. A januári szerdákon délután 4 órai kezdettel ismerkedhetnek meg a gyerekek és kísérőik az idén 25 éves tanintézménnyel. A bemutató délutánokon a majdani elsősöknek a tanítónők, Gyovainé Aszalai Beáta, Móroczné Keresztesi Ildikó és Vajnai Márta tartanak játékos foglalkozásokat, a szülőket addig Gilicze Rózsa Judit igazgató tájékoztatja a keresztyén suli mindennapjairól és beiratkozás módjáról.

A Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség fenntartásában működő iskola egy különleges programmal is kedveskedik a város nagycsoportosainak: január 9-én, szerdán délelőtt 11 órai kezdettel a gyerekek körében óriási népszerűségnek örvendő Alma zenekar ad koncertet az ótemplomban.

Tisztelettel várjuk a szerkesztőség munkatársait a Szőnyi iskola suliváró programjaira: mind az Alma Együttes január 9-i 11 órai fellépésére ‑ a koncert zártkörű, kizárólag a meghívott óvodás és iskolás csoportok számára szól ‑ a Református Ótemplomba (Hódmezővásárhely, Kossuth tér), valamint a „nyitott kapuk” délutánjaira a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola (Hódmezővásárhely, Deák F. u. 4-6.) ebédlőjébe.

Az iskoláról az érdeklődők a Szőnyi honlapján tájékozódhatnak:

http://szonyibenjamin.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére