Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 14. 09:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Egy zuhanyzás alatt született Emilio és Curtis közös slágere - VIDEÓ

Egy zuhanyzás alatt született Emilio és Curtis közös slágere - VIDEÓ

Összeállt a hazai könnyűzenei élet új furcsa párja! Bár Emilio és Curtis régóta jó haverok, ám a zenei ízlésüket tekintve meglehetősen olyanok, mint a tűz és a víz.

Most viszont úgy döntöttek, hiába képviselnek két különböző stílust, közös slágerrel rukkolnak elő. Az Egy este ketten című dal központi témája természetesen a nők és a bulizás, de ez őket ismerve talán nem is meglepő. Ráadásul ahogy azt a Sláger TV Híradójának csütörtöki adásában elárulják: a dal egy zuhanyzás alatt született meg.

Emilio és Curtis évek óta meghatározó alakjai a magyar könnyűzenei életnek, számos sikert értek el külön-külön. A dzsesszénekes és a rapper izgalmas zenei találkozásának eredményeként nemrégiben közös dallal jelentkeztek. A szerzeményt a Drága családom, az Emilio Família adásában hallhatták először a tévénézők. A fiúk most a dal és a hozzá tartozó klip néhány kulisszatitkába is beavatják a Sláger TV Híradójának nézőit.

Kiderül például, hogy Emilio micsoda géniusznak tartja Curtist, aki gyakorlatilag 15 perc alatt írta meg a szöveget, miután Emilio átküldte a zenei alapot. Mire a zenész kilépett a zuhany alól, a dalszöveg már ott várta az e-mailjei között. Az Egy este ketten jó eséllyel pályázik a nyár slágere képzeletbeli címre, melynek klipjét meseszép helyszínen forgatták.

A műsorban felmerül az a kérdés is, hogy a mostani dal után lesz-e folytatás? Ennek kapcsán mindketten kifejtik, mennyire fontos számukra, hogy olyan emberrel dolgozzanak, akivel nemcsak szakmailag, de emberileg is egy hullámhosszon vannak. Hogy mit nyilatkozott egymásról a két zenész? Az adásban erre is fény derül!

A klipben családtagok is felbukkannak, és Emilio és Curtis párjai mellett, Curtis testvére, Tibi is látható, akiről az is kiderül, hogy a családi szálon túl, hogyan kapcsolódik még a produkcióhoz.

A műsorból azt is megtudhatjuk, mennyire változtatta meg Emilióék életét, hogy a napi realitynek köszöntően a nézők gyakorlatilag az egész életüket nyomon követhetik a televízió képernyőjén.

Címkék: curtis, emilio

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.