Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Április 15. 12:20, kedd | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

Egy lépéssel távolabb a dobogós reményektől

Egy lépéssel távolabb a dobogós reményektől

Az NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokságban szombaton Makón lépett pályára a HLKC.

Nem titkoltan azzal a céllal utaztak megyei riválisunkhoz, hogy pontot szerezve tovább erősítsék pozíciójukat a dobogóért küzdő élbolyban.
Sajnos hamar kiderült, hogy ezen a napon a makói csapat nagyszerűen felkészült ellenük, nem tudták megvalósítani az előre eltervezett játékot. Voltak ugyan a mérkőzésnek szorosabb periódusai, a mérkőzés 50. percében meg is csillant a fordítás esélye, de nem tudtak élni a lehetőséggel. Mindent egybevetve a hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a két pontot, hiszen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az egész mérkőzésen.
A vereséggel lépéshátrányba kerültek a dobogós helyekért folytatott harcban, de az esély még megmaradt, hiszen csapat kevesebb mérkőzést játszott riválisainál.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság
Marosmenti NKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 34-29 (19-14)

Játékvezetők: Daru Péter, Fődi Róbert
Versenybíró: Medvegy Péter

MNKSE: Kozserán K. (k), Dani (k), Cseh (k), Szebehelyi 4, Kozserán B. 7, Kovács 5, Fodor, Kürti 3, Práger, Sárkány 10, Matyi 5, Molnár, Méreg, Nagy
Edző: Baunok Bernadett

HLKC: Kothencz – Hegyi V. 2, Németh 5, Hegyi D. 4, Tószegi 7, Sajtos 5, Mészáros 1, Cs: Tóth (k), Molnár (k), Török B. 3, Becsei 1, Blaskovics G. 1, Szabó, Fürcht
Edző: Gaál Adrienn

Gaál Adrienn edző: "Nehéz mérkőzésre számítottunk a jó erőkből álló makóiak ellen, ez be is igazolódott, ezzel együtt nagy bennem a hiányérzet. Jobb egyéni teljesítményekkel, és összeszedettebb csapatjátékkal elkerülhettük volna a vereséget."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak