Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 26. 14:30, kedd | Helyi
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens Boxing Gym Vásárhely

Egy esztendő alatt az ország élmezőnyébe került a Boxing Gym Vásárhely

Egy esztendő alatt az ország élmezőnyébe került a Boxing Gym Vásárhely

A 2017. novemberében alakult hódmezővásárhelyi ökölvívó egyesület a mintegy 100 hazai bokszklubot számláló listán a 22. helyen zárt az eredményességet rangsorolván.

2017. novemberében alakult meg Hódmezővásárhely legfiatalabb ökölvívó egyesülete, a Boxing Gym Vásárhely. A gárda – és ez külön kiemelendő – különösebben nagyobb anyagi támogatás nélkül, önerőből, mindössze egy esztendő alatt az ország élmezőnyébe tornászta fel magát. Ez a Magyar Ökölvívó Szövetség 2018-as ranglistájából is jól látszódik.

A Boxing Gym Vásárhely sportolói számos hazai és nemzetközi siker és érmek sokasága mellett, öklözőinek köszönhetően két hazai versenyen, valamint a serdülő, junior, ifi és felnőtt magyar bajnokságban ranglista pontokat is szereztek, így az egyesület az ország 93 klubjának versenyében a 22. helyet szerezte meg 12.052 ponttal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.