Városlista
2018. december 15, szombat - Valér

Hírek

2018. Március 12. 15:08, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Török Anita sajtóreferens

Csernus Mártont 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Csernus Mártont 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Csernus Márton a napokban ünnepelte 90-ik születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal munkatársai köszöntötték.

Márton bácsi Hódmezővásárhelyen született, a székkutasi tanyavilágban éltek. Már fiatalon elvitték katonának, a háború után Vásárhelyen ismerkedett meg a feleségével, 1950-ben házasodtak össze. Családi gazdaságban dolgozott, majd elvégezte az állattenyésztési főiskolát és a helyi téeszben főállattenyésztőként foglalkoztatták. Később a vágóhídon minőségellenőr lett, innen ment nyugdíjba.

Egy gyermekük született és 1 unokája van. Nagyon jó egészségnek örvend. Szabadidejében kertészkedik, ellátja a ház körüli munkákat.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 15. 19:07, szombat | Külföld

Észak-Amerika legnagyobb ismert nyers gyémántját találták meg Kanadában

Az Észak-Amerikában valaha felszínre hozott legnagyobb nyers gyémántot, egy 552 karátos sárga gyémántot találtak Kanadában.

2018. December 15. 19:05, szombat | Belföld

Megöltek egy nőt Városföldön

Holtan találtak egy nőt egy városföldi házban, a gyanú szerint élettársa ölte meg - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombat délután az MTI-vel.

2018. December 15. 17:25, szombat | Életmód

Az évmilliárdokkal ezelőtti élet nyomait könnyebb lehet felkutatni a Marson, mint a Földön

Az akár 3,9 milliárd évvel ezelőtti lehetséges élet nyomait könnyebb lehet felkutatni a Marson, mint a Földön - jelentették ki az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) 2020-as Mars-missziójának kutatói.

2018. December 15. 16:03, szombat | Belföld

Megvan a PénzSztár vetélkedő győztese

A PénzSztár magyarországi és határon túli magyar középiskolák pénzügyi, gazdasági és vállalkozói versenyét a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium Mind arany nevű csapata nyerte meg - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.