Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Június 18. 13:42, hétfő | Helyi
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens Boxing Gym Vásárhely

Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól

Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól

A negyedik Gönczi Róbert Ökölvívó Emlékversenyen járt a hétvégén a Boxing Gym Vásárhely.

A kemény felkészülés és edzés után várva várt megmérettetéshez érkeztek a Boxing Gym Vásárhely fiataljai, akik szombaton és vasárnap a Helvécián megrendezett negyedik Gönczi Róbert Ökölvívó Emlékversenyen próbálhatták ki magukat, foglalta össze egyik mesterük Kecskeméti Imola és a küldöttséget elkísérő Bánvölgyi Róbert elnök. A vásárhelyi öklözők egy része sikeres minimum vizsgát is tett a verseny előtt.

Az első versenyző Nagy Józsi volt, aki bemutató mérkőzést vívott és ügyesen szerepelt, legyűrte ellenfelét, de eredményhirdetés ebbe a kategóriában nem volt. Serdülőben Ajtay Attila 62 kilogrammban ezüstéremmel tért haza, ifiben Tóth Niki aranyat hozott el. Rónyai Roli egy nagyon erős versenyzővel került össze a döntőbe kerülésért. Az első menetben még nem igazán találta a helyét, de hatalmasat küzdött, a második és harmadik menetben már felülkerekedett ellenfelén, de pontozással sajnos kikapott és nem került a döntőbe. Horváth Zoltán 91 kilogrammban döntőt bokszolt, mindhárom menetet egyértelműen uralva aranyérmet szerzett.

A csapatot Kecskeméti Imola, Krucsai Zsolt, Kovács Gábor és Tóth Károly Zsolt készítette fel. Viszonylag fiatal egyesületként, az első megmérettetések egyikeként a mutatott teljesítményt nagyszerűnek értékelték a mesterek, akik a későbbiekben még több versenyt, mérkőzést és természetesen még több aranyérmet szeretnének tanítványaiknak.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.