Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Április 08. 13:44, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

A Pécs fogadja a Kosársulit

A Pécs fogadja a Kosársulit

Pécsre utazik április 8-án vasárnap a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák jelenleg a 13. helyen tanyáznak a bajnokságban.

Hétvégi, fiatal tehetségekkel teletűzdelt ellenfelük viszont meglepően jól teljesít az idényben, stabilan birtokolják a 6. pozíciót.

A pécsiek bizakodva várhatják a találkozót, hiszen decemberben a Hódtói Sportcsarnokból is széles vigyorral távozhattak, és most is ők számítanak esélyesebbnek. Boris Krnjajski, az alapokat Hódmezővásárhelyen megtanuló Demeter Attila és Veljko Dragasevic számítanak az együttes nehéztüzéreinek. Nem szabad azonban csak a statisztikát néznünk, mivel Vásárhelyen úgy tudtak nyerni, hogy Demeter nem volt ott. Helyette viszont Popgyákunik és Bíró okozott fejfájást az akkor még Utasi Gábor által irányított Csongrád megyeieknek.

Két siker után múlt szombaton hazai pályán kapott ki a Békéstől a Kosársuli. Czuprák László fiai. Ez azonban nem szegte kedvüket, és semmiképp sem pofonért utaznak a Dunántúlra. Az egy héttel ezelőtti kudarcban fontos szerepet játszott, hogy a még Nyíregyházán lesérülő, bokáját és térdét fájlaló Aleksandar Miletic nagyon hiányzott mind a védő, mind a támadó térfélen. Rossz hír, hogy sem ő, sem a békésiek elleni ütközet utolsó perceiben a bokája miatt padra ülő Szabó Péter sem lép majd pályára. Igaz ez gárda szakmai vezetőinek döntése, akik jobbnak látták pihentetni őket a hamarosan induló rájátszás előtt.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb jövő szombaton, április 14-én 18:00-kor játszik hazai környezetben. A Nagykőrös elleni összecsapást az MMBF Földgáztároló Zrt-nek és a Szerencsejáték Zrt-nek köszönhetően ingyenesen láthatják a kék-sárga szurkolók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.