Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 15. 14:56, hétfő | Helyi
Forrás: Králik Emese médiareferens

90 éves korában köszöntötték Szabó József Lajost

90 éves korában köszöntötték Szabó József Lajost

Józsi bácsit 90. születésnapja alkalmából felköszöntötték az önkormányzat dolgozói.

Szabó József Lajos (született: 1929. 04. 12.) Hódmezővásárhelyen a Kossuth tér 7. sz alatt lakik.

Józsi bácsi Csanádpalotán született kettő gyermekes családba. Szülei válása után édesanyjával és nővérével Hódmezővásárhelyre költöztek. Középiskolai tanulmányait a Bethlen Gábor gimnáziumba kezdte, majd érettségi után Budapestre ment tanulni. Közgazdász végzettséget szerzett.

A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárba kapott munkát mint belső revizor. Innen ment el 1989-be nyugdíjba. 1954- ben házasodott Éva nénivel akivel a mai napig boldog házasságban élnek és ebben az évben ünneplik a 65 házassági évfordulójukat.

Kettő gyermekük született és 4 unokájuk van.

Fiatal korában hobbija volt a sportlövészet, és a mai napig szereti a sportokat nézni a Tv-be. A kézilabda mérkőzések közül egyet sem hagy ki. Kedvenc időtöltése még az olvasás. Józsi bácsi születésnapját családi körben ünneplik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.