Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Október 19. 16:16, péntek | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Pénztárcatolvajok rendőrkézen

 Pénztárcatolvajok rendőrkézen

A rendőrök 24 óra alatt két nőt is előállítottak lopás miatt. Egyikük egy földeáki szórakozóhelyről egy vendég, a másik gyanúsított egy szegedi üzletből egy vásárló pénztárcáját vitte el.

Egy algyői nő 2018. október 16-án délelőtt az egyik szegedi gyógyszertárban tett el egy pulton hagyott pénztárcát a benne levő személyes iratokkal és készpénzzel. Ezzel csaknem egy időben egy földeáki nő az egyik helyi kocsmából szintén tárcát lopott, majd annak tartalmát egy közeli élelmiszerboltban ellenőrizte. Az üzlet biztonsági kamerája azonban rögzítette az eseményt.

A körzeti megbízottak rövid időn belül azonosították, majd előállították a gyanúsítottakat. Tőlük a rendőrök az eltulajdonított pénztárcákat, okmányokat és készpénzt lefoglalták.

Ellenük lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi és a Makói Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.